Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Alla on listattu tuoreimmat rikoksentorjuntaneuvoston toimintaan liittyvät uutiset, viralliset tiedotteet sekä tietoa tapahtumista. Aikaisemmat uutiset on arkistoitu vuosittain.

Uutiset
5.7.2017
»

Rikoksentorjunnan taloudellista kannattavuutta voidaan tutkia analysoimalla, ovatko toimenpiteillä saavutettavat hyödyt suurempia kuin niiden kustannukset.

22.6.2017
»

Tuoreessa suomalaisten rangaistusasenteita selvittäneessä tutkimuksessa oli kiinnostavia tuloksia myös paikallisen rikoksentorjuntatyön kannalta. Kansalaiset näkevät rikollisuuden syihin puuttumisen tärkeäksi.

2.6.2017
»

Helsingin yliopiston Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti on rikoksentorjuntaneuvoston tutkimusjaoston aloitteesta kehittänyt tietokantaa, joka koostaa kotimaista rikoksentorjunnan arviointitutkimusta.

1.6.2017
»

Suomen, Ruotsin ja Tanskan rikoksentorjuntaneuvostojen yhteisessä projektissa koottiin hankkeita, joissa on pyritty ehkäisemään nuorten seurusteluväkivaltaa.

17.5.2017
»

Rikoksentorjuntaneuvosto järjestää kansallisen rikoksentorjuntakilpailun, jonka voittaja edustaa Suomea vuoden 2017 Euroopan rikoksentorjuntakilpailussa. Teemana on tänä vuonna kyberturvallisuus.

Julkaistu 26.1.2017
Sivun alkuun |