Tiedotteiden ja uutiskirjeiden tilaaminen

Tästä voit tilata rikoksentorjunnan ajankohtaisaineistoja. Uutiskirjeet toimitetaan vain suomeksi, mutta kielivalinta on yhteisen järjestelmän lomakkeessa pakollinen. Samasta syystä ensimmäisestä kohdasta pitää valita sekä tiedotteet että uutiset, vaikka tilaisit pelkästään uutiskirjeitä.

Tilaus täytyy vahvistaa sähköpostiin tulevasta linkistä. Peruutuslinkki on jokaisen sähköpostiin tulevan ajankohtaisaineiston lopussa.

Tilaa aineistoja

Tilaa Pakollinen
Aihealueet Pakollinen
|
Kieli Pakollinen
Yhteystiedot Pakollinen

Henkilötietojen käsittely

Olet tilaamassa Rikoksentorjunta.fi-sivuston tiedotteita ja uutisia tai uutiskirjeitä sähköpostiisi. Aineiston tilaajista tallennetaan rikoksentorjuntaneuvoston sidosryhmärekisteriin sähköpostiosoite, kielivalinta sekä tilatut aineistot.

Näitä tietoja pääsevät käsittelemään verkkosivuston päätoimittaja sekä tarvittaessa ohjelmistotoimittajan ja tietoliikennetoiminnan asiantuntijat.

Yksittäisen tilaajan osalta tieto päivittyy tai poistuu tilaajan omien toimien seurauksena reaaliaikaisesti. Jos et halua jatkossa vastaanottaa aineistoja ja haluat tietosi poistettavan rekisteristä, peruuta tilauksesi joko viimeisimmän uutisen lopussa tai tilauksen vahvistuksessa ollutta linkkiä käyttäen.

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä oikeusministeriössä