Hyppää sisältöön

Haku rikoksentorjunnan koulutukseen käynnissä

27.11.2018 9.28
Uutinen

Laurea-ammattikorkeakoulu ja rikoksentorjuntaneuvosto toteuttavat täydennyskoulutuksen paikallisesta turvallisuusyhteistyöstä ja rikosten ehkäisystä.

Koulutuksen tavoitteena on kehittää rikoksentorjuntaan liittyvää osaamista, ja se on suunnattu henkilöille, joille ammatissaan on tärkeää kehittää näitä taitoja. Ensimmäisestä koulutuksesta keväällä 2018 saatiin osallistujilta eli kunnissa, järjestöissä, elinkeinoelämässä ja poliisissa työskenteleviltä hyvää palautetta, ja kiinnostuneita oli enemmän kuin odotettiin. Siksi koulutus päätettiin järjestää toisen kerran.

Koulutuksessa käydään läpi rikoksentorjuntaa yleisesti, turvallisuustyön suunnittelua ja toteutusta, viestintää ja hankkeiden arviointia sekä yleisimpiä turvattomuutta aiheuttavia ilmiöitä. Koulutus on 5 op arvoinen ja osallistujille ilmainen. Koulutus sisältää kaksi lähiopetuspäivää (6.2. ja 11.4.) ja muuten opiskellaan lähinnä verkko-oppimisympäristössä.

Koulutus alkaa 6. helmikuuta ja kestää 31. toukokuuta saakka. Siihen voi hakea 21. tammikuuta asti. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu Laurea-ammattikorkeakoulun sivuilla