Ilmoittaudu Lähiympäristön turvallisuus -seminaariin 19.3.

Julkaisuajankohta 7.2.2019 10.16
Uutinen

Helsingissä järjestetään 19. maaliskuuta seminaari, jossa julkaistaan Lähiympäristö 2.0 -hankkeen loppuraportti ja pohditaan, miten rakennetun ympäristön suunnitelulla voidaan vaikuttaa turvallisuuteen ja miten asukkaiden osallistamisella ja sovittelulla voidaan parantaa turvallisuutta.

Turvallisuus vaikuttaa olennaisesti asuinalueen viihtyisyyteen, valintaan ja tapaan, jolla ihmiset käyttävät elinympäristöään ja orientoituvat siihen. Lähiympäristön hyvällä suunnittelulla voidaan parantaa turvallisuutta ja ehkäistä väkivaltaa ja muita rikoksia sekä asuinalueilla että julkisissa ja puolijulkisissa kaupunkitiloissa.

Ympäristöministeriön tiloissa klo 12 alkaen järjestettävä seminaari on tarkoitettu turvallisuussuunnittelusta vastaaville henkilöille, kuntien kaavoittajille ja rakennusvalvojille, kaupunkikehityshankkeiden suunnittelijoille ja projektipäälliköille, rakentajille ja turvallisuusasioissa työskentelevien järjestöjen edustajille

Lähiympäristö 2.0 -hanke on toteutettu VTT:n, Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) yhteistyönä. Seminaarin järjestäjiä ovat myös hankkeen ohjausryhmän tahot. Tilaisuus tallennetaan ja se on myöhemmin katsottavissa SPEKin sivuilla.

Seminaarin ohjelma

Ilmoittaudu 13.3. mennessä tästä linkistä

Lisätietoa Lähiympäristö 2.0 -tutkimushankkeesta